Számítógépasztal

Íróasztal

Honlapunkon található termékekből, igényei szerint választhat nyitott, fiókos vagy polcos változatokat, melyek alkalmasak otthoni vagy irodai használatra, könyvek, iratok s egyéb eszközök tárolására. A fiókok, polcok elhelyezkedése alapján lehet jobb-, vagy baloldalas, mérete szerint pedig eltérő szélességű és mélységű.

Íróasztalaink különböző színekben vásárolhatóak meg, a tömör fenyőfa íróasztalok pedig natúr vagy pácolt árnyalatban. Formája szerint megtalálja kínálatunkban a klasszikus és a modern, a hagyományos, sarok és irodai asztalokat. Kiegészítőkkel számítógép asztallá alakíthatók. 

Íróasztal
Honlapunkon található termékekből, igényei szerint választhat nyitott, fiókos vagy polcos változatokat, melyek alkalmasak otthoni vagy irodai használatra, könyvek, iratok s egyéb eszközök tárolására. A fiókok, polcok elhelyezkedése alapján lehet jobb-, vagy baloldalas, mérete szerint pedig eltérő szélességű és mélységű. Íróasztalaink különböző színekben vásárolhatóak meg, a tömör fenyőfa íróasztalok pedig natúr vagy pácolt árnyalatban. Formája szerint megtalálja kínálatunkban a klasszikus és a modern, a hagyományos, sarok és irodai asztalokat. Kiegészítőkkel számítógép asztallá alakíthatók.